Recupereaza-ti impozitul platit in strainatate!Poţi primi sute sau mii de EURO
pe an lucrat! Ia-ți banii înapoi!
 
Ai muncit in afara? Ai dreptul legal sa iti primesti inapoi impozitul platit pe salariu dar si alte ajutoare banesti: alocatii, ajutor pentru sot/sotie, ajutor chirie, transport, etc. Diferit de la tara la tara.
 

Din ce tari poti obtine banii inapoi?

Spania, Marea Britanie, Germania, Austria,Olanda, Irlanda, si in curand SUA.
Cati bani? Intre 400 – 2000 EUR pe an lucrat sau chiar mai mult daca salariul a fost mare.


Pe ce perioada? Iti poti primi impozitele doar de pe ultimii 3 – 5 ani incheiati, diferit de la tara la tara. Deci nu intarzia, cere-i chiar acum. Mai ales ca in curand expira inca un an…

Cine iti aduce banii inapoi? Euro-tax, companie romano-poloneza specializata doar pe aceste servicii, care in ultimii 9 ani a multumit peste 100.000 clienti, restituindu-le peste 65 milioane EUR!


De unde vin banii? Direct de la biroul fiscal al tarii unde ai muncit. Impozitul tau pe salariu a fost platit de angajator la biroul fiscal, iar Euro-tax cere de la biroul fiscal suma care ti se cuvine inapoi. Totul e legal!
 
Vrei mai multe detalii? Inscrie-te aici:

 

si un consultant Euro-tax.ro te va suna in maxim 48 ore, pentru explicatii ample.

Nu-ti lasa in strainatate banii munciti din greu!


Daca stii o ruda sau un prieten care a muncit si el afara recomanda-i aceasta pagina sau trimite-i si lui un mesaj...

 Poţi primi sute sau mii de EURO
pe an lucrat! Ia-ți banii înapoi!

Vrei să știi mai mult?

Cum mă poate ajuta Euro-tax.ro ?
Dacă ai lucrat legal în Marea Britanie, Spania, Germania, Olanda, Austria sau Irlanda, atunci ţi se cuvine o rambursare de impozit din străinătate. Experţii de la Euro-Tax.ro te ajută să îţi recuperezi banii simplu şi rapid, fără să te mai lupţi cu o mulţime de formulare complicate şi în limbi străine.

De ce mi se cuvin aceşti bani?
Pentru munca ta din străinătate ai primit un salariu brut, din care ţi s-au calculat și reținut anumite contribuţii obligatorii și impozitul pe venit. Aceste calcule se fac de către angajator în baza unor grile de venituri anuale care, pentru a putea fi aplicate şi veniturilor obţinute lunar, sunt aproximate. Astfel, impozitul pe care angajatorul ţi l-a reţinut din salariul brut şi l-a plătit la bugetul statului respectiv, este unul estimativ, nu  exact. La sfârşitul anului se efectuează un cumul al tuturor veniturilor obţinute de o persoană şi se efectuează o regularizare a taxelor, deoarece majoritatea impozitelor ajung să fie plătite într-un cuantum mai mare.
De exemplu, sunt foarte multe ţări unde veniturile sub 8000 de euro nu sunt impozitate. Dacă un angajat român a muncit 3 luni în afară luând 1000 euro pe lună, atunci suma totală este sub limita veniturilor impozitate şi are dreptul să primească înapoi întregul impozit plătit. În cazul celor cu venituri peste pragul minim, se poate face o recuperare parţială, dar la fel de însemnată, a taxelor.
Atenţie! Niciun stat nu restituie în mod automat diferenţa de bani, ci plătitorul de impozite (tu) trebuie să facă o cerere în acest sens.

O să am probleme cu fostul sau actualul angajator?
Nu o să ai nicio problemă. Pe lânga faptul că este perfect legal şi normal să ceri returnarea taxelor, suma de bani nu se recuperează de la angajator, ci de la statul unde ai lucrat. Este o procedură obişnuită, prin care majoritatea plătitorilor de impozite trec şi, tocmai de aceea, statul pune la dispoziţie o serie de formulare: pentru a-i ajuta pe angajaţi să primească banii plătiţi în plus.

Cum se procedează ?
1. Completează formularul  din josul paginii cu datele tale personale;

2. În maxim 48 de ore vei fi sunat de consultantul nostru;
3. Vei primi de la noi un set de formulare pe care le vei completa şi ni le vei  trimite inapoi. La acestea vei adăuga şi nişte documente standard pe care le-ai primit în ţara în care ai lucrat;

4. Din momentul în care primim setul complet de documente din partea ta, îţi recuperăm banii cât mai rapid.

Ce se întâmplă dacă nu am toate documentele de la locul de muncă?
Dacă îţi lipsesc documentele respective, noi îl vom contacta pe angajatorul tău şi vom încerca să le obținem pentru tine fără nicio plată suplimentară.

Câţi  bani pot recupera?
Poţi recupera sute sau chiar mii de euro pe fiecare an lucrat! Însă trebuie să ai în vedere că există o perioadă de timp limitată în care îi poţi solicita, de aceea e bine să ne contactezi cât mai repede. Altfel, dreptul tău legal expiră.

Cum  primesc suma de bani recuperată?
Banii îţi pot fi transferaţi, în funcţie de preferinţele tale, direct în contul tău bancar, prin mandat poştal sau orice altă forma de transfer bani.

În cât timp voi primi aceşti bani?
Termenul depinde de procedurile birocratice din fiecare ţară. În general, dat fiind că aceşti bani sunt chiar ai tăi, plătiţi în fiecare lună drept impozit din salariul tău, statele respective nu întârzie foarte tare cu restituirea lor. Însă birocraţie există peste tot iar funcţionarii din afară pot şi ei întârzia... Dacă dosarul este complet şi dacă cererea de restituire a impozitelor se face pentru anul imediat anterior, duratele minime de restituire sunt între 1 şi 8 luni. Dacă lipsesc informaţii din dosar sau dacă cererea de restituire se face pentru 2-5 ani anteriori, e posibil ca perioada de restituire a banilor să dureze chiar mai mult de 12 luni. Aşadar, pentru a primi banii în cel mai scurt timp, e bine ca la finalul fiecărui an fiscal să depui cererea de restituire a impozitului pentru anul tocmai încheiat.

Dar de ce să apelez la Euro-tax.ro şi să nu îmi recuperez singur impozitul?
Avantajele sunt multiple, totul fiind gândit pentru confortul tău:
- consultanţii vorbesc limba “birocratică” a fiecărui stat şi înţeleg bine terminologia greoaie, astfel nu vor exista neînţelegeri de limbă, procesul fiind mult scurtat;
- funcţionarii birourilor fiscale răspund mult mai repede solicitărilor venite din partea Euro-tax.ro pentru că ne cunoaştem şi lucrăm împreună de ani de zile;
- dacă noi constatăm că suma calculată nu e conformă cu estimările noastre, verificăm dacă s-au omis informaţii de către autorităţile fiscale şi ne luptăm pentru a obţine suma corectă;

- în cazul în care biroul fiscal are nevoie de informaţii suplimentare din partea ta, vom răspunde noi rapid la toate întrebările, fără a te mai deranja.

Care sunt tarifele Euro-tax.ro ?
Cu excepţia Spaniei unde comisionul pe care îl încasăm în avans este fix şi cel minim (pentru că pe Spania avem de la început 100% garanţie că îţi vei primi impozitul), pentru restul ţărilor noi solicităm comisionul la sfârşit. Adică doar în momentul în care şi tu îţi primeşti banii, comisionul depinzând de suma restituită. În cazul în care nu va exista nicio restituire, tu nu vei plăti nimic.

Gasiti pe pagina cu Spania mai multe informatii care va pot lamuri cum se poate proceda!
 
Dacă mai ai intrebări, consultanţii noştri îţi răspund cu plăcere la ele!Vrei mai multe detalii? Inscrie-te aici: 
Completează formularul din urmatoarea pagina

apoi 

si un consultant Euro-tax.ro te va suna in maxim 48 ore, pentru explicatii ample.

Recomanda aceasta pagina si prietenilor tai...

Daca stii o ruda sau un prieten care a muncit si el afara recomanda-i aceasta pagina sau trimite-i si lui un mesaj...

Free Web Counter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu