GERMANIA

GERMANIA

Euro-tax.ro  te ajută să obţii o restituire de impozit pe salariul primit în Germania.

1. Lasă-ne datele tale şi te contactăm în maxim 48 de ore!
2. Vei primi  un set de formulare pentru a le completa.
La acestea, este nevoie doar de unul din documentele pe care le-ai primit în Germania de la angajatorul tău:
Lohnsteuerkarte
(fişa de impozit pe venit)
Lohnsteuerbescheinigung
(certificat fiscal anual)
Nu ai documentele respective? Putem încerca să le obținem noi pentru tine, fără nicio plată suplimentară! Trebuie doar sa ne dai contractul de muncă sau detalii despre angajatorul tău: adresa completă, denumire, un număr de telefon, orice informație ai.
3. Din momentul în care primim de la tine setul complet de documente, îţi recuperăm banii rapid.

Îţi putem recupera tot impozitul plătit, condiţia fiind ca suma totală anuală câştigată de tine să nu depăşească plafonul fiscal stabilit pentru anul respectiv. De exemplu, plafonul maxim stabilit pentru anul 2010 a fost de 8004 EUR. Dacă venitul tău anual a depăşit acest plafon, vei avea dreptul doar la o restituire parţială din impozitul plătit.

Se restituie doar taxe din contracte clasice de muncă, contracte încheiate cu o companie germană.

Suma pe care o primeşti înapoi depinde de salariul pe care l-ai avut în Germania. În medie, persoanele care au avut un loc de muncă în Germania au primit în jur de 700 euro pentru fiecare an lucrat. Însă această statistică este doar un punct de reper, nu o garanţie.

Poţi solicita rambursarea impozitului pe venit plătit oricând pe parcursul unui an.  Restituirea impozitului se face și retroactiv, pe ultimii 4 ani fiscali. Dacă ai lucrat în această perioadă (începând cu anul fiscal 2008) – depune o solicitare chiar acum – în caz contrar, termenul de prescripţie a rambursării impozitului se va împlini şi nu vei mai putea beneficia de el!

Perioada de aşteptare din momentul trimiterii dosarului complet la biroul fiscal şi până la primirea banilor în contul tău este de minim 2 luni. Acest termen nu depinde de noi, ci de autorităţile fiscale din Germania, iar perioada se poate prelungi dacă biroul fiscal este foarte aglomerat sau dacă revine cu întrebări suplimentare. La această perioadă se adaugă şi cea necesară recuperării, de către noi pentru tine, a documentelor de la angajator - dacă e cazul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu