IRLANDA

Republica IRLANDA

Obţine în câţiva paşi simpli restituirea de impozit pe salariul din Irlanda :


1. Lasă-ne datele tale şi consultantul nostru te va contacta în maxim 48 de ore!
2. Vei primi un set de formulare pentru a le completa.

La acestea, este nevoie de unul din documentele pe care le-ai primit în Irlanda:
P45
(document pimit de la angajator la încheierea contractului de munca)
P60
(declarație fiscală anuală)
Payslip

(fluturaş de salariu)

Nu ai documentele respective? Le putem obţine noi pentru tine, fără nicio plată suplimentară! Trebuie doar să ţii cont că, în acest caz, tot procesul va dura mai mult. Cel mai bine ar fi ca, la plecarea din Irlanda,  să soliciţi  tu documentul P45.
3. Din momentul în care primim de la tine setul complet de documente, îţi recuperăm banii rapid.

Îţi putem recupera tot impozitul plătit, în funcție de plafonul fiscal stabilit pentru anul respectiv. Pentru 2010, plafonul a fost de 18.300 Eur. Dacă venitul tău anual a depăşit această sumă, vei avea dreptul doar la o restituire parţială din impozitul plătit.

Poţi solicita rambursarea impozitului pe venit plătit oricând pe pacursul unui an pentru anul fiscal anterior. Restituirea impozitului se poate face şi pentru anul curent, doar dacă pleci din Irlanda şi nu te mai întorci la locul de muncă până la finalul anului fiscal.

Restituirea impozitului se face şi retroactiv,  pe ultimii 4 ani fiscali (anul fiscal este identic cu anul calendaristic). Pentru anul 2008,  depune o cerere chiar acum! Altfel, vei depăşi termenul limită pentru rambursarea impozitului şi nu vei mai putea obţine banii.

Perioada minimă de aşteptare, din momentul trimiterii dosarului complet şi până la primirea banilor în contul tău, este de 3 luni. Din experienţa noastră, vă putem spune că majoritatea clienţilor intră în posesia impozitului restituit după aproximativ 5-6 luni.

Îţi putem obţine şi banii pe PRSI, asigurarea obligatorie pentru cei care lucrează în Irlanda. Nu se pot recupera toţi banii cash de pe PRSI, dar  poţi aplica pentru o rambursare a sumei plătite în plus. Trebuie doar să faci cererea până la sfârşitul anului fiscal.

Poţi opta să primeşti banii direct în contul tău bancar (cea mai bună soluţie, întrucât Euro-tax.ro acoperă toate taxele) sau prin mandat poştal (mai puţin avantajos, întrucât va trebui să suporţi tu comisionul pentru transfer).

Vrei mai multe detalii? Inscrie-te aici: 

Completează formularul din urmatoarea pagina

apoi 

  si un consultant Euro-tax.ro te va suna in maxim 48 ore, pentru explicatii ample.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu