SPANIA

SPANIA

Cu Euro-tax.ro este simplu să obţii restituirea de impozit pe salariul primit în Spania:


1. Lasă-ne datele tale şi te contactăm în maxim 48 de ore!
2. Vei primi un set de formulare pentru a le completa.
La acestea, este nevoie de două documente pe care le-ai primit în Spania de la angajatorul tău:
Fişa fiscală anuală
(Certificado de retenciones e ingresos a cuenta del Impuesto sobre la Renta de las Personas Fisicas)
Copie număr NIE

(codul fiscal individual)
Nu ai documentele respective? Noi putem solicita în numele tău eliberarea documentelor necesare, fără nicio plată suplimentară! Trebuie  doar să ne trimiţi o copie a contractului de muncă.
3. Din momentul în care primim de la tine setul complet de documente, îţi estimăm suma pe care o ai de recuperat şi îţi pregătim rapid dosarul complet, necesar pentru recuperarea impozitelor tale.

Poţi primi o sumă mai mare dacă dovedeşti că ai o familie (soţie, copii) şi că au existat cheltuieli deductibile în Spania (transport efectuat în scopul muncii, chirie, alocaţie copii).

Îţi putem recupera tot impozitul plătit, în funcție de plafonul fiscal stabilit pentru anul respectiv, de cât de mare a fost venitul tău, precum şi de cheltuielile deductibile. De exemplu, românii care au obţinut venituri totale în timpul anului fiscal de maxim 5151 euro (suma se schimbă de la un an la altul), pot primi înapoi impozitul integral. Cei ale căror venituri au depăşit această sumă vor primi doar o parte din impozit.

Se resituie doar taxe provenite din contracte clasice de muncă, încheiate cu o companie înregistrată în Spania.

Poţi solicita rambursarea impozitului pe venit plătit după încheierea anului fiscal (31 decembrie). Restituirea impozitului se face și retroactiv, pe ultimii 3 ani fiscali. Astfel, în 2012 încă mai poţi recupera impozitul din 2009.

Perioada minimă de aşteptare din momentul trimiterii dosarului complet şi până la primirea banilor în contul tău este de 2 luni, iar cea medie de 5-7 luni, dacă cererea se face până la data de 30 iunie a fiecărui an. Pentru cererile depuse după această dată, se aplică o penalitate de 75-85 EUR şi e posibil ca durata recuperării să fie de peste 9 luni. De aceea, este bine să ne contactezi din timp! 


Vrei mai multe detalii? Inscrie-te aici: 
Completează formularul din urmatoarea pagina

apoi 

  si un consultant Euro-tax.ro te va suna in maxim 48 ore, pentru explicatii ample.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu